Pedikyr

 

Spapedikyr 30 Min595.00 SEK


Behandlingen inleds med en krämiga och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn som varsamt tar bort den torra huden på hudytan. Gör att fötterna känns mjuka och fräscha. Därefter appliceras en varm örtinpackning med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel som ökar blodcirkulationen och bidrar till en härligt, uppfriskande känsla. Upplevelsen avslutas med en omsorgsfull fot- och underbensmassage med eterisk olja från enbär, rosmarin, lavendel och fänkål som bidrar till att stärka och rena.

Spapedikyr 60 Min895.00 SEK


Behandlingen inleds med en krämiga och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn som varsamt tar bort den torra huden på hudytan. Gör att fötterna känns mjuka och fräscha. Därefter appliceras en varm örtinpackning med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel som ökar blodcirkulationen och bidrar till en härligt, uppfriskande känsla. Följt av borttagning av förhårdnader, klippning av naglar, filning och putsning runt nagelbanden. Upplevelsen avslutas med en omsorgsfull fot- och underbensmassage med eterisk olja från enbär, rosmarin, lavendel och fänkål samt lackning av naglar.

Spapedikyr 90 Min1 295.00 SEK


Behandlingen inleds med en krämiga och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn som varsamt tar bort den torra huden på hudytan. Gör att fötterna känns mjuka och fräscha. Därefter appliceras en varm örtinpackning med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel som ökar blodcirkulationen och bidrar till en härligt, uppfriskande känsla. Följt av borttagning av förhårdnader, klippning av naglar, filning och putsning runt nagelbanden. Upplevelsen avslutas med en omsorgsfull fot- och underbensmassage med eterisk olja från enbär, rosmarin, lavendel och fänkål, paraffinbad samt lackning av naglar.

 
 
 

Relaterade produkter

Presentkort 1000 kr
Quick View
Virtuellt Presentkort 1000 kr
Quick View