Havssalt

 

Havssalt 30 Min595.00 SEK


Spakur Havssalt 30 minuter inleds med en lyxig och energifull saltpeeling av havssalt, eukalyptus och stimulerande aromaessenser som peelar, friskar upp och mineraliserar huden. Avslutningsvis appliceras en mycket återfuktande kroppslotion av sheasmör, jojoba, aloe vera och E-vitamin.

Havssalt 60 Min895.00 SEK


Spakur Havssalt 60 minuter inleds med en lyxig och energifull saltpeeling av havssalt, eukalyptus och stimulerande aromaessenser som peelar, friskar upp och mineraliserar huden. Vidare appliceras en mjukgörande inpackning rik på mineralsalter. Lindrar ömmande, trötta muskler och leder då den ger näring och återfuktar på djupet. Under inpackningen får du njuta av en mild och näringsrika ansiktsrengöring rik på algextrakt som varsamt avlägsnar orenheter och make-up. En intensivt återfuktande mask innehållande växter och ämnen från havet som lindrar och återfuktar huden på djupet. Upplevelsen avslutas med en avkopplande ansikts- och hårbottenmassage.

Havssalt 90 Min1 295.00 SEK


Vid 90 minuter adderas en skön massage från topp till tå med ren eterisk olja från lavendel som ger en känsla av balans och lugn.

 
 
 

Relaterade produkter

Presentkort 1000 kr
Quick View
Virtuellt Presentkort 500 kr
Quick View