Moor Mud

 

Moor Mud 30 Min595.00 SEK


I spakur Moor Mud 30 minuter får hela kroppen en organsik lerinpackning av lera från Ungern, rik på termiska mineraler och spårelement som rengör på djupet samtidigt som den förfinar och revitaliserar matt hud. Vår stärkande lerinpackningen verkar dessutom peelande. Upplevelsen avslutas med en återfuktande kroppslotion. Rik på mjukgörande kamomill, sötmandelolja och aloe vera. Gör huden mjuk och len.

Moor Mud 60 Min895.00 SEK


I spakur Moor Mud 60 minuter får hela kroppen en organsik lerinpackning av lera från Ungern, rik på termiska mineraler och spårelement som rengör på djupet samtidigt som den förfinar och revitaliserar matt hud. Vår stärkande lerinpackningen verkar dessutom peelande. Som avslutning appliceras en mjukgörande inpackning rik på mineralsalter som ger näring och återfuktar på djupet. Under inpackningen får du njuta av en ansiktsrengöring med rosenolja som varsamt avlägsnar orenheter och make-up. Ansiktsmask av lera samt en cirkulationsfrämjande ansikts- och hårbottenmassage.

Moor Mud 90 Min1 295.00 SEK


Vid 90 minuter adderas en lugnande massage från topp till tå med eterisk olja från enbär, rosmarin, lavendel och fänkål som bidrar till att stärka och rena kroppen.

 
 
 

Relaterade produkter

Presentkort 1000 kr
Quick View
Virtuellt Presentkort 1000 kr
Quick View